Incipit is trots ondersteuning te mogen leveren aan het

Ben & Jerry’s Climate Change College


Het B&J Climate Change College is een internationaal initiatief van Marc Cornelissen, het Wereld Natuur Fonds en Ben&Jerry's. Jonge mensen tussen de 18-30 jaar krijgen de kans om de Coolste campagneleider ooit te worden! Net als afgelopen jaar zal het weer een topcollege worden.
Deelnemers krijgen workshops en lezingen van prominente mensen op het gebied van klimaatverandering en campagne voering. Zo hebben afgelopen jaar o.a. Andre Kuipers, Amory B. Lovins en Ruud Lubbers de deelnemers van waardevolle input voorzien. Ook gaan de deelnemers op een tweeweekse expeditie naar de Noordpool zodat zij met eigen ogen kunnen zien wat er met ons klimaat aan het gebeuren is en hoe nu al mensen zich dagelijks aan moeten passen aan de veranderende omstandigheden.
Bij terugkomst zullen deze 'Climate Change Ambassadors' een bewustwordingscampagne opzetten om mensen aan te sporen duurzamer om te gaan met grondstoffen en de uitstoot van CO2 te beperken.

Incipit verzorgd voor dit project onder meer steun bij de werving en selectie, media betrokkenheid en Basecamp Management tijdens de expeditie op de Noordpool.
Voor meer informatie kijk op www.climatechangecollege.org